Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як приготувати горбушу, щоб вона була соковитою – рецепт

Як приготувати горбушу, щоб вона була соковитою? Дуже просто, якщо знати один кулінарний секрет: вершки здатні перетворити будь-яку рибу на справжній делікатес.

Вона виходить ніжною і дуже ароматною, а головне – готується швидко й легко. Найкращий рецепт – у матеріалі Факти ICTV.

Горбуша з вершками – рецепт

Запечена в духовці горбуша – це справді дивовижно смачно. Соковите м’ясо з ароматними спеціями має надзвичайно апетитний вигляд, тож страву можна подавати навіть до святкового столу.

Інгредієнти:

  • філе горбуші – 300 г
  • вершки – 150 мл
  • часник – 1 зубчик
  • твердий сир – 50 г
  • сіль, чорний мелений перець, лимон, свіжа зелень і трави  – до смаку

Як приготувати горбушу – рецепт

Цей спосіб приготування збереже ніжний та соковитий смак горбуші. Але передусім рибу треба підготувати, видаливши луску та всі внутрішні органи.

  1. Добре промийте рибу під холодною водою. Наріжте горбушу на порційні шматочки та посоліть, а потім викладіть у пательню чи спеціальний посуд для запікання.
  2. Подрібніть часник дрібненько та викладіть на рибу. Рівномірно розподілить вершки та посипте тертим сиром.
  3. Поставте форму з рибою у розігріту до 180°C духовку та запікайте протягом 20-25 хв.
  4. Прикрасьте горбушу з вершками скибочками лимона та за бажанням свіжою зеленню.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-27 09:20:50