Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Бєлгороді ліквідували воєнного злочинця Олександра Коробова – ГУР

Фото: Міноборони

У російському Бєлгороді ліквідували кремлівського пропагандиста та воєнного злочинця Олександра Коробова, якого знають за прізвиськом Краб.

Ліквідація Олександра Коробова – що відомо

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, 15 вересня у Бєлгороді зламали череп російському пропагандисту Олександру Коробову на прізвисько Краб.

У ГУР зазначають, що співучасник російських воєнних злочинів та геноциду українського народу помер внаслідок завданих травм.

За даними української розвідки, Олександр Коробов працював на російському каналі, очолював його бєлгородський пункт і вихваляв воєнних злочинців з армії РФ в ефірі програм кремлівської пропагандистки Ольги Скабєєвої.

Олександр Коробов створював інформаційні продукти для ресурсу Міністерства оборони Росії. Він неодноразово отримував за це нагороди від російського диктатора Володимира Путіна.

Також Краб періодично навідувався до Москви за інструкціями, хоча сам фактично жив у Бєлгороді, а родом він з міста Комсомольськ-на-Амурі Хабаровського краю Росії.

– У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць. Наприклад, на окупованих територіях України, зокрема, в Донецькій і Луганській областях, – зазначають у розвідці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У ГУР звернули увагу, що російський пропагандист не лише готував брехливі матеріали про війну, а також особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-16 21:35:02