Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Україна – Бельгія: букмекери назвали фаворита матчу Євро-2024

Збірна України в середу, 26 червня, зіграє третій матч групового етапу на Євро-2024 проти збірної Бельгії. Гра відбудеться на стадіоні МХП-Арена у Штутгарті.

Початок матчу – о 19:00 за київським часом.

Україна – Бельгія: прогноз букмекерів на матч

На думку букмекерів, фаворитами матчу Україна – Бельгія є підопічні Доменіко Тедеско. На перемогу збірної Бельгії приймають ставки з коефіцієнтом 1.69. Успіх української збірної оцінюють у 5.20. Нічийний результат матчу Україна – Бельгія в основний час – 4.05.

Зараз дивляться

Згідно з прогнозом букмекерів на матч, найбільш реальним рахунком зустрічі України та Бельгії вважають нічию 1:1. На це дають коефіцієнт 6.80.

Гру Україна – Бельгія обслуговуватиме англійська бригада рефері на чолі з Ентоні Тейлором. Йому асистуватимуть Гарі Бесвік та Адам Нанн. Резервним арбітром призначено шведа Ґленна Нюберга.

Арбітром VAR буде англієць Стюарт Атвелл, якому асистуватимуть його співвітчизник Девід Кут і німець Марко Фрітц.

У першій грі на Євро-2024 збірна України програла розгромно Румунії з рахунком 0:3. А в другій синьо-жовті здобули вольову перемогу над Словаччиною – 2:1.

Після другого туру усі команди квартету E мають однакову кількість очок, однак через більшу різницю пропущених синьо-жовті поки що йдуть четвертими.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-24 16:20:50