Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт


Фрикадельки можуть не лише прикрасити будь-який суп, а й стати чудовим доповненням до пасти, гарнірів чи салатів. Але як зробити так, щоб вони не розвалилися?

Факти ICTV розповідають секрет смачних фрикадельок, які триматимуть форму.

Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт

Інгредієнти

  • 500 г м’яса (можна взяти куряче, індиче, свиняче або яловиче м’ясо, або асорті)
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 2-3 ст. л. панірувальних сухарів або борошна
  • 3-4 ст. л. рису
  • сіль і перець – за смаком
  • зелень (петрушка, кріп, базилік) за бажанням
  • олія для обсмаження

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приготування

  1. Обережно помийте м’ясо і наріжте на шматочки для подальшого перекручування в м’ясорубці або обробки в блендері.
  2. Очистьте цибулю та часник.
  3. Приготуйте фарш. У м’ясорубці або блендері подрібніть м’ясо, цибулю, часник.
  4. Перекладіть масу в глибокий посуд, додайте яйце, сіль, перець, зелень та рис. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до утворення однорідного фаршу.
  5. Сформуйте вологими руками невеликі кульки, обваляйте у панірувальних сухарях або борошні. Вони повинні бути одного розміру.
  6. Обсмажте фрикадельки на середньому вогні в глибокій пательні з усіх боків до золотавого кольору. Це допоможе їм зберегти соковитість.
  7. Після цього фрикадельки можна класти в суп. Додавайте їх до бульйону або улюблених овочевих супів. Смачного!

Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-01-13 12:21:00