Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Глазур з маршмелоу для паски: рецепт на Великдень 2024

Глазур з маршмелоу ідеально підходить для прикрашання великодньої паски. Така глазур не тріскається та не осипається, коли ріжеш паску.

Крім того, глазур з маршмелоу ідеально приховує недоліки чи нерівності на випічці, а процес приготування не забирає багато часу.

Факти ICTV підготували рецепт глазурі з маршмелоу для вашої ідеальної паски на Великдень 2024.

Як приготувати глазур з маршмелоу

Загальний час приготування глазурі з маршмелоу – 30-40 хвилин.

Що знадобиться:

  • Зефір маршмелоу – 200 г
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.
  • Сік лимона – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 150-200 г.

Глазур з маршмелоу для паски – процес приготування

  1. Викладаємо 200 г маршмелоу, дві столові ложки рослинної олії та дві столові ложки лимонного соку в посуд, який не боїться вогню, і ставимо на водяну баню. Вогонь повинен бути слабким, щоб зефір не прилип до посуду.
  2. Після того як зефір розтане, додаємо 150 г цукрової пудри і все добре перемішуємо.
  3. Якщо маса буде надто густа, додайте 1 столову ложку соку лимона.
  4. Поки глазур із маршмелоу ще гаряча, наносимо її на паски та посипаємо прикрасами.
  5. Для кольору в глазур можна додати харчовий барвник.

От і все! Ідеальна глазур для паски на Великдень готова!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-19 13:00:54