Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Болонья – Шахтар: букмекери спрогнозували результати матчу Ліги чемпіонів

Фото: Getty Images

Згідно з новим регламентом Ліги чемпіонів, вісім найсильніших команд вийдуть до 1/8 фіналу. Команди, що посіли з 9-го по 24-те місця, зіграють додаткові матчі за вихід у плейоф. Для решти участь у турнірі завершиться на груповому етапі.

Факти ICTV дізнавалися, чого очікувати від матчу Болонья – Шахтар, прогноз букмекерів і коефіцієнти.

Як оцінюють матч Ліги чемпіонів Болонья – Шахтар букмекери

Переживши непросте літо, Болонья розпочала сезон з труднощами. Команда, яка втратила ключових гравців і тренера, не змогла знайти свою гру.

Однак у матчі проти Комо молода надія Болоньї Семюель Ілінг-Джуніор, вийшовши на заміну, зумів переломити перебіг гри і принести своїй команді драматичний гол в компенсований час. Цей гол став яскравою плямою на тлі загальної невдачі команди.

Сантьяго Кастро став головним героєм матчу Болонья проти Комо, продемонструвавши найвищий рівень майстерності. Однак кадрові проблеми італійського клубу залишаються серйозною проблемою.

Шахтар підходить до дебютної гри в оновленій Лізі чемпіонів у відмінній формі. Травм у складі донецького клубу немає, що дозволяє головному тренеру розраховувати на оптимальний склад.

Нестабільні результати в чемпіонаті України та кадрові проблеми Болоньї роблять майбутній матч Ліги чемпіонів вкрай непередбачуваним.

Коефіцієнти Болонья – Шахтар

Букмекери явно віддають перевагу Болоньї, попри те, що гірники демонструють динамічну і результативну гру після перерви. Такий розклад коефіцієнтів має дещо несподіваний вигляд на тлі останніх результатів обох команд.

Букмекери оцінюють ймовірність перемоги Болоньї з коефіцієнтом 1,91. Нічия оцінюється в 3,55, а перемога Шахтаря – в 4,45.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Отже, матч Болонья – Шахтар, ставки букмекерів на який однозначні, обіцяє бути захопливим. Розклад коефіцієнтів свідчить про те, що експерти вважають італійську команду фаворитом майбутнього матчу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 17:53:23