Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тарасу Цимбалюку дорікнули через допомогу ЗСУ: актор різко відповів


Український актор Тарас Цимбалюк різко відповів на звинувачення в тому, що він та його колеги нібито наживаються на допомозі ЗСУ.

Тарас Цимбалюк відповів на хейт

У мережі оприлюднили відео, на якому військовий висловлює подяку Тарасу Цимбалюку, Ользі Сумській, Наталці Денисенко та іншим акторам за те, що вони донатять та збирають гроші для підрозділу, який воює на Харківському напрямку.

У коментарях один із користувачів звинуватив акторів в тому, що вони тільки “їздять бабло колотять”, нібито прикриваючись збором для ЗСУ. Тарас Цимбалюк не став мовчати та публічно відповів на цей коментар.

Тарас Цимбалюк

Фото: Тарас Цимбалюк/Instagram

Актор зазначив, що соціум здебільшого “демонструє не найвищі розумові можливості”, і людям завжди буде простіше когось критикувати, аніж самому щось створювати.

Однак критика, за словами Цимбалюка, його тільки мотивує, а також підтверджує, що він все робить правильно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Завжди легше знецінити, обізвати і до когось до*батись на рівному місці. А якщо ви ще й даєте найменший привід, то вас будуть змішувати з л*йном з величезною посмішкою на обличчі… Особливо ті, котрі весь час можуть дивитися вам тільки в спину. Не треба так, народ. Хоча… Це тільки мотивує, і підтверджує вірність взятого курсу, – написав Цимбалюк.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 17:01:43