Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Подарували сім’ю та любов: українські зірки, які всиновили дитину


В Україні 17 вересня відзначають День усиновлення. Це важливе свято має на меті привернути увагу до дітей, які потребують батьківської любові та опіки.

Усиновлення дитини – це відповідальний крок, на який не кожен може наважитися. Серед українських знаменитостей є батьки, які подарували вихованцям дитбудинку сім’ю, любов та щасливе дитинство. Також є чимало зірок, які планують це зробити.

Хто із зірок всиновив дитину, а хто готується до поповнення в родині – читайте далі у матеріалі.

Тімур та Інна Мірошниченки

Подружжя Мірошниченків подарувало сім’ю двом діткам – Марселю та Ангеліні. Хлопчика пара всиновила влітку 2023 року. А вже цьогоріч до родини приєдналася дівчинка Ангеліна.

Про усиновлення Тімур та Інна задумувалися ще до початку повномасштабної війни. Хоч процес усиновлення видався досить непростим і довгим, пара ні на мить не опустила руки. У Мірошниченків також є двоє кровних дітей – донька Мія та син Марко.

Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська стала мамою для двох рідних сестер – Мішель та Софії. Вона удочерила дівчаток на початку повномасштабної війни, але довгий час не розповідала про це публічно.

За словами Могилевської, вона приховувала материнство через те, що “діти були дуже травмовані” і їм потрібен був час, щоб відчути безпеку й адаптуватися в новій родині. Рішення удочерити дівчаток артистка назвала “одним із найпрекрасніших у житті”.

Лілія Подкопаєва

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва подарувала сім’ю хлопчику Вадиму у 2006 році. Вона наважилася на цей крок через те, що довго не могла завагітніти. Лілія розповідала, що син обрав її сам.

– Лікарі говорили, що я не матиму дітей. І ми з Тимофієм (колишній чоловік – Ред.) вирішили усиновити дитину. З дитячим фондом ЮНІСЕФ ми їздили дитячими будинками України, і я зустріла свого сина, він мене тоді вибрав, взяв за руку. Йому було лише 6 місяців. І буквально за рік народилася Кароліна. Вважаю, тоді сталося справжнє диво, – ділилася Лілія.

Цьогоріч названий син Подкопаєвої закінчив школу та вступив до університету в США.

Зірки, які планують усиновити дитину

Блогерка Аліна Шаманська зізнавалась, що мріє про усиновлення дитини з восьми років. Вона хоче взяти з дитбудинку хлопчика, який буде ровесником її рідного сина Артура. За словами Шаманської, вона постійно обговорює тему усиновлення із сином.

– Я даю собі рік. Якщо за цей рік я не знайду кохання свого життя і не народжу, я абсолютно точно буду всиновлювати дитину. Такі мої думки зараз, – сказала Аліна в одному з інтерв’ю.

Ведучий Олександр Педан вже неодноразово обговорював усиновлення дитини з дружиною Інною. Однак поки пара не наважується на цей крок.

За словами шоумена, наразі їм бракує часу, адже вони зайняті роботою. Олександр та Інна виховують двох дітей – доньку Валерію та сина Марка.

Співачка Злата Огнєвіч не приховує, що давно мріє про власну родину. За словами зірки, вона готова до усиновлення дитини, однак це рішення потрібно буде обговорити з коханою людиною.

– Я думала взяти дитину з дитячого будинку. Це тільки думки, але це не страшно. Я не боюся цього. Я б хотіла поговорити зі своєю половинкою, чи погодився б він узяти дитину і мати свою. Це було б класно, – казала Огнєвіч.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Про бажання подарувати сім’ю дітям з дитбудинку також заявляли Катерина Осадча та Юрій Горбунов, Христина та Григорій Решетнік, Даніель Салем, MamaRika.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 09:30:07