Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Алек Болдвін знову не зміг довести свою невинуватість у вбивстві

Суддя відхилив другу спробу актора Алека Болодуіна зняти з нього звинувачення у вбивстві. Йдеться про інцидент 2021 року під час зйомок фільму Іржа – тоді револьвер у руках Алека вистрілив просто в українку.

Алек Болдвін знову не зміг довести свою невинуватість у вбивстві

Так, суддя з Нью-Мексико відхилила другу спробу актора уникнути суду і подальшого покарання. Розглядатимуть справу в суді вже 9 липня – Болдвіна звинувачують у ненавмисному вбивстві з револьвера.

Відомо, що під час другого прохання зняти обвинувачення, адвокат Алека заявив, що унікальні обставини справи не выдносяться до рівня недбалості, який потрібен для обвинувачення в ненавмисному вбивстві.

Зараз дивляться

На знімальному майданчику Болдвіну нібито заявили, що револьвер був заряджений холостими.

– Якщо він не знав про істотний ризик того, що в пістолеті є бойові набої, він не може бути винним, – заявив адвокат актора Джон Беш.

Утім, суддя Мері Марлоу Соммер відкинула цю заяву – вона додала, що питання про інформування актора залишається відкритим. Мері затвердила, що спірні питання розглядатимуться присяжними.

Не тільки Болдвін може отримати потенційне покарання за інцидент – у березні реквізиторку фільму Ржавчина визнали винною у вбивстві. Дівчині загрожує до трьох років тюремного ув’язнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-23 16:54:53