Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Гол Яремчука у ворота Словаччини номінували на найкращий у другому турі Євро-2024

Гол українського форварда Романа Яремчука у ворота Словаччини претендує на найкраще взяття воріт у другому турі групового етапу Євро-2024. Про це йдеться на офіційному сайті УЄФА.

Українець забив переможний гол, замкнувши передачу Миколи Шапаренка. Цей м’яч став 16-м для Романа у футболці синьо-жовтих.

Претенденти на гол другого туру на Євро-2024

  • гол українця Романа Яремчука у матчі зі  Словаччиною;
  • гол данця Мортена Юльманда у ворота збірної Англії;
  • гол швейцарця Джердана Шакірі у матчі з Шотландією;
  • гол австрійця Гернота Траутера у ворота збірної Польщі.

Проголосувати за найкращий гол туру можна за цим посиланням. Для цього потрібно авторизуватися – це можна зробити, зокрема через соцмережу Facebook.

Зараз дивляться

Зазначимо, що гол Яремчука став вірусним у соціальних мережах. Користувачі, ЗМІ та мільйонні пабліки висловлювали свій захват від прийому м’яча українцем перед спрямуванням його у ворота словаків.

Нагадаємо, збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною з рахунком 2:1. У синьо-жовтих голами відзначилися Шапаренко та Яремчук.

Після другого туру збірна України посідає останнє місце у квартеті Е. Усі чотири команди після двох турів мають однакову кількість очок, що є унікальним рекордом чемпіонатів Європи. За всю історію Євро не було жодного випадку, коли всі команди мали однаковий результат за очками.

У наступному матчі Україна зустрінеться з Бельгією у середу, 26 червня, у Штутгарті. З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-23 12:47:32