Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

дивитися відео та огляд матчу за Суперкубок Іспанії 2024

Мадридський Реал обіграв каталонську Барселону у фінальному матчі за Суперкубок Іспанії. Гра відбулася на стадіоні Мрсул Парк у саудівській столиці Ріяді та завершився з рахунком 4:1 на користь вершкових.

Перед цим у півфіналі галактикос здолали мадридський Атлетіко з рахунком 5:3. У тій грі з перших хвилин ворота захищав Кепа Аррісабалага. А ось у фінальному протистоянні проти блаугранс наставник Реала Карло Анчелотті довірив захищати українцеві Андрію Луніну.

Рахунок у матчі відкрив форвард мадридців Вінісіус Жуніор вже на сьомій хвилині, реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером. Ще через три хвилини Вінісіус подвоїв перевагу вершкових, оформивши дубль.

Зараз дивляться

На 12-й хвилині Лунін вступив у гру, здійснивши класний сейв після удару Роберта Левандовскі, який пробивав під поперечку. А в середині першого тайму парирував ногою удар Феррана Торреса.

Втім, на 33-й хвилині Левандовскі все ж вдалося пробити Луніна потужним ударом з льоту з лінії штрафного майданчика. Через чотири хвилини мадридці заробили пенальті, яке реалізував Вінісіус, оформивши геттрик.

У другому таймі, на 64-й хвилині, Родріго довів рахунок у матчі до розгромного. Пізніше Барселона залишилася у меншості через другу жовту карту у захисника Рональда Араухо. Наприкінці матчу Лунін парирував удар Жоау Фелікса з центру штрафного майданчика.

Загалом за гру український голкіпер зробив п’ять сейвів. Для Реала це 13-й Суперкубок Іспанії в історії. До рекорду Барселони вершковим залишилося здобути ще один титул.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-14 23:15:04