Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Міжнародна федерація хокею відсторонила Ізраїль від чемпіонатів світу: що відомо

Міжнародна федерація хокею (IIHF) заборонила Ізраїлю брати участь у чемпіонатах світу, посилаючись на міркування безпеки.

У заяві йдеться, що керівна рада хокейного органу “вирішила обмежити участь національної збірної Ізраїлю в чемпіонатах IIHF доти, поки не буде забезпечена безпека і благополуччя всіх учасників (включаючи ізраїльських учасників)”.

— Рада IIHF ухвалила це рішення після ретельного розгляду і на основі оцінки ризиків, обговорень з країнами-учасницями і дискусій з приймаючою стороною, – йдеться у заяві.

У заяві не сказано, чи заперечувала якась інша країна проти того, щоб грати проти Ізраїлю, і не згадується про війну між Ізраїлем і ХАМАС в Газі, що триває. В IIHF заявили, що Ізраїль буде відсторонений “на деякий час”.

Зараз дивляться

Чемпіонати світу з хокею з шайбою складаються з кількох дивізіонів. Збірна Ізраїлю зазвичай грає на змаганнях нижчих дивізіонів, де присутня невелика кількість глядачів, і які висвітлюються не так, як, скажімо, топдивізіон, де грають найсильніші збірні світу – Канада, США, Чехія, Фінляндія, Швеція.

Чоловіча збірна Ізраїлю мала зіграти на чемпіонаті світу Дивізіону II в групі A у квітні у Сербії. Її суперницями мали бути команди Австралії та Об’єднаних Арабських Еміратів.

Жіноча збірна Ізраїлю повинна була зіграти на чемпіонаті світу Дивізіону III-B в Естонії в березні проти Боснії і Герцеговини та Індонезії.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Ізраїль, Хокей

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-11 14:45:30