Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Лілія Ребрик зізналася, чи курила у своєму житті

Телеведуча та акторка Лілія Ребрик розповіла, що за все своє життя не викурила жодної цигарки. Лілія зазначила, що навіть в акторській діяльності всіляко оминала цю шкідливу звичку.

Лілія Ребрик зізналася, що ніколи не курила

Акторка згадала, як на першому курсі їй задали зробити етюд з курінням. За сценарієм вона мала вперше спробувати цигарки, залишившись сама вдома, а за цим заняттям її мав “застукати” батько.

– Коли вже йшов час ближче до іспиту, мені кричить наш художній керівник: “Ну, все! Давай закурюй!”, а в мене сльози, як в мультику. Кажу йому, що я не курю і не вмію, – поділилася Ребрик на каналі Зе Інтервʼюер.

Лілія зауважила, що під час репетицій з неї сміялися однокурсники. Вона думала, що через її дотепну гру, а виявилося через її невправність у справі куріння.

Зараз дивляться

– Я то цигарку брала не тою стороною. Я ж не знала точно як правильно, то щось ще. Одним словом – все було якось не туди, і це викликало сміх у оточуючих. А я ж думала, що це я така крута, смішна, – розповіла артистка.

Лілія Ребрик додала, що її мама ніколи не забороняла їй курити, проте бажання спробувати так і не виникло. Такий же педагогічний підхід акторка застосовує вже до своїх доньок Діани та Поліни.

Зараз Лілія та її чоловік Андрій Дикий чекають на появу третьої дитини. Нещодавно телеведуча розповіла, коли має народжувати і чи обрала імʼя для наймолодшої доньки.

Фото: скрин з Youtube-каналу Зе Інтервʼюер

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-10 19:54:47