Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

691 день, що вирішує твоє майбутнє: з нагоди ВЕФ у Давосі відбудеться захід Фонду Віктора Пінчука

Російсько-українська повномасштабна війна, станом на 10 січня, триває уже 685 днів. Результат боротьби впродовж наступних років і десятиліть матиме вплив на те, які принципи формуватимуть завтрашній світ.

Щоб привернути увагу до спротиву українців агресії з боку Росії, а також наголосити, що Україна потребує незмінної підтримки міжнародних партнерів, Фонд Віктора Пінчука проведе низку заходів під час щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) у Давосі 2024 року.

Окрім традиційного Українського сніданку в Давосі, Фонд презентує проєкт 691 день, що вирішує твоє майбутнє, а також укотре стане співорганізатором Українського дому в Давосі.

Зараз дивляться

– 691 день, що вирішує твоє майбутнє – це не лише виставкова зона з потужною візуальною та інтелектуальною складовою, а ще й простір для дискусій і дебатів. Чотири сучасні українські художники зображують Україну через серію переконливих відеопортретів та історій. Виставка розповідає про українців, які відстоюють свободу, зазнають втрат і здобувають перемоги. Вона демонструє образи й історії людей, які в умовах постійної загрози наважуються жити власним життям, – вказують організатори.

У поєднанні з дискусійною програмою, проєкт 691 день, що вирішує твоє майбутнє пропонує ще раз замислитися над тим, яку ціну Україна платить, виборюючи свою свободу.

Під час заходу світові політичні лідери, мислителі й активісти будуть обговорювати ключові аспекти захисту життя і свободи українців.

Серед тем, які обговорюватимуться, будуть зокрема:

  • Як зміцнити та посилити співпрацю для здобуття перемоги?
  • Як подолати зовнішню агресію, одночасно зміцнивши власне суспільство та політичну систему?
  • Це виклики, які стоять перед Україною та її міжнародними партнерами.

Проєкт 691 день, що вирішує твоє майбутнє організовано Фондом Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у співпраці з Офісом президента України.

Проєкт буде розташований за адресою вул. Променад, 59 у Давосі. Це додатковий захід з нагоди щорічної події Всесвітнього економічного форуму, що відбудеться у приміщенні, спільному з Українським домом.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Щоби відвідати відкриття проєкту 691 день, що вирішує твоє майбутнє, варто вказати особисті дані за цим посиланням.

Водночас деталі дискусійної програми проєкту можна дізнатися за цим посиланням.

Український сніданок у Давосі відбудеться 18 січня 2024 року і є вже традиційним приватним заходом, який організований Фондом Віктора Пінчука та компанією EastOne з нагоди проведення Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Довідково

Фонд Віктора Пінчука – це незалежна приватна міжнародна організація в Україні, створена 2006 року бізнесменом і філантропом Віктором Пінчуком. Фонд надає можливості молодому поколінню змінювати свою країну та світ на краще.

Наразі Фонд Віктора Пінчука реалізує численні проєкти, метою яких є надання допомоги постраждалим від російської агресії, а також привернення уваги міжнародної еліти та широкої аудиторії до України.

Серед поточних проєктів Фонд Віктора Пінчука, окрім допомоги постраждалим від війни в Україні, реалізує низку довгострокових проєктів і програм, як-то:

  • національна мережа інноваційних реабілітаційних центрів для поранених військових RECOVERY;
  • всеукраїнська мережа неонатальних центрів Колиски надії;
  • Veteran Hub – перший в Україні відкритий простір для ветеранів і громадських організацій, які займаються справами ветеранів;

Фонд також підтримує міжнародну мережу Ялтинська європейська стратегія (YES), яка є провідним форумом для обговорення європейського майбутнього України в глобальному контексті. А ще – підтримує краудфандингову платформу для сприяння благодійності в українському суспільстві dobro.ua.

Офіційний сайт Фонду – pinchukfund.org.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-10 16:30:32