Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Буде дефіцит: Apple Vision Pro розкуплять одразу після виходу

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо розповів, чому першу партію окулярів Apple Vision Pro моментально розкуплять. Після цього почнеться справжній дефіцит нового пристрою на ринку.

Чому Apple Vision Pro розкуплять одразу після виходу

Так, експерт зазначив, що в Apple достатньо фанатів і активних користувачів, щоб створити справжній дефіцит новинки на ринку.

– Vision Pro розпродадуть невдовзі після того, як пристрій стане доступним для попереднього замовлення чи продажу – це призведе до тривалої доставки, – зазначив Куо.

Утім, компанії потрібно буде заманити публіку перед стартом продажів і заманити розробників. Для цього будуть розкриті додаткові подробиці про пристрій. На сьогодні відомо про один аксесуар, який можна буде купити – це вставки для лінз Zeiss за ціною в $99.

Зараз дивляться

Очікується, що Apple Vision Pro коштуватиме від $3500 з внутрішньою пам’яттю в 256 ГБ – модифікацій буде кілька.

Поки відомо те, що в комплекті з окулярами буде ремінець, ущільнювачі, чохол, тканина для полірування, акумуляторний блок, кабель для зарядки USB-C і USB-кабель.

Нагадаємо, що Тім Кук розкрив дату виходу Apple Vision Pro. Пристрій з’явиться в продажу 2 лютого, але поки без подробиць.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-09 18:58:42