Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чим усунути запах сечі кота – засоби для обробки

Перш ніж старанно вимивати місця, де кіт ходить у туалет, необхідно розібратися, чому він не хоче ходити в лоток. Інакше всі ваші старання не будуть виправдані. Спробуйте поміняти наповнювач для лотка або поміняти сам лоток на більш глибокий і великий, або навпаки менше. І варто проконсультуватися з ветеринаром, можливо, у вашого котика є проблеми зі здоров’ям.

Які засоби допоможуть вивести запах сечі кота

Розчин марганцівки. Він бореться не лише із запахом, а й дезінфікує поверхню. Найголовніше, коли готуватимете розчин, дивіться, щоб у воді не залишалося кристалів, які можуть пофарбувати поверхню, особливо якщо чиститимете поверхні з тканин.

Розчин оцту. Готувати його необхідно з розрахунку один до трьох. Розчином обертаєте поверхню, даєте йому висохнути, після чого, засипте його содою, щоб прибрати запах оцту. Такий розчин підійде для обробки килимів або диванів, а також підлоги, матраца.

Зараз дивляться

Сода. Її достатньо розсипати на свіжу пляму. Для обробки старих плям зверху на соду налийте розчин перекису водню 3%. Залиште засіб на 8-12 годин, потім приберіть мокрою ганчіркою. Содою можна чистити диван, м’які меблі та матрац.

Горілка. Нею можна обробити всі поверхні і запах алкоголю швидко вивітрюється. Але є момент, що обробка горілкою підходить для свіжих плям.

Після того як ви проведете чистку місця, куди ваш кіт ходить в туалет, не допустіть, щоб він знову ходить в теж місце.

Читайте:

Як вивозити тварин до ЄС під час евакуації з України

Реєстрація домашніх тварин: як відбувається і скільки коштує

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-08 15:15:27