Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Metallica – 72 Seasons: прем’єра альбому дивитися онлайн

Легендарний американський метал-гурт Metallica випустив новий альбом під назвою 72 Seasons. Це вже одинадцята збірка артистів, і перша з 2016 року.

До нового альбому увійшло 12 пісень – на деякі з них навіть є повноцінні кліпи, які представили публіці перед релізом збірки.

Послухати весь альбом 72 Seasons можна на YouTube Music.

Загальна тривалість альбому 77 хвилин. Цього більш ніж достатньо, щоб послухати свій улюблений гурт з їхньою новою творчістю. Тим паче, що в артистів за багаторічну кар’єру задосить хітів, які також можна ще раз послухати.

Продюсерами альбому виступили Грег Фідельман, Джеймс Гетфілд і Ларс Ульріх. Після прем’єри альбому колектив вирушить у світове турне.

Нагадаємо, що артисти займаються не тільки написанням музики й проведенням концертів, а й активно допомагають Україні. Metallica виступають проти війни: ще в червні колектив передав нашій країні $1 млн – з цієї суми половину артисти пожертвували зі своїх гаманців.

Наприкінці березня Depeche Mode випустили альбом Memento Mori. Це перша за п’ять років платівка, яку було записано без участі Ендрю Флетчера, який помер 2022 року. До збірки увійшло 12 треків, які звучать у стилі музикантів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-14 17:59:53