Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Вода Сассі: що це, як впливає на схуднення та рецепт

Про важливість води для людського організму відомо, напевно, усім.

Вона покращує травлення, допомагає регулювати температуру тіла та контролювати вагу, очищає організм від шкідливих токсинів.

Вживання достатньої кількості рідини на добу заряджає нас енергією, покращує стан шкіри, суглобів та м’язів.

А якщо до звичайної води додати певні інгредієнти, то напій стане не лише корисним, а й допоможе контролювати власну вагу. Мова йде про воду Сассі.

Факти ICTV дізнавалися, що таке вода Сассі, як її приготувати та як напій впливає на схуднення.

Що таке вода Сассі

Це напій, який готується на основі лимонів, огірків, імбиру та м’яти. Унікальний рецепт цієї води вигадала відома в США експертка з дієтології та спортивного харчування Сінтія Сасс.

Інгредієнти води Сассі підібрані таким чином, щоб напій спалював зайвий жир, прискорював метаболізм, поліпшував травлення та очищав організм.

Люди, які пили цю воду згідно з рекомендаціями, помітили, що вона дійсно допомагає стежити за фігурою та регулювати вагу.

Крім того, було проведено кілька досліджень, згідно з якими, ті жінки із зайвими кілограмами, що пили воду Сассі протягом двох місяців помітно схудли. Згодом ці дані були перевіренні та підтвердженні.

Корисні властивості води Сассі:

  • Покращує імунітет – цьому сприяє свіжий лимон та імбир.
  • Допомагає кишківнику – імбир допомагає травленню, а м’ята покращує стан під час здуття живота.
  • Відновлює шкіру та волосся.
  • Знижує рівень цукру в крові – корінь імбиру регулює рівень цукру та холестерину в крові. Також він покращує ліпідні профілі й рівень глюкози в крові.

Як приготувати ефективну воду для схуднення

Щоб приготувати унікальний напій, вам знадобиться:

  • Очищена вода – 1,5 л.
  • Імбир – 1 ст. л.
  • Огірок – 1-2 шт.
  • Лимон – 1-2 шт.
  • М’ята – 12 листочків.

Спершу ретельно помийте усі інгредієнти. Тепер натріть очищений імбир на терці, наріжте огірок та лимон тонкими скибочками.

Усі підготовлені інгредієнти разом з м’ятою додайте у воду. Перелийте напій у зручну місткість та залиште в холодильнику на ніч. За цей час вода Сассі настоїться і її можна буде вживати.

Що скаже нутриціолог

Нутриціолог та біолог Сніжана Ворошилова зазначає, що рецепт води Сассі вигадала американська дієтологиня Сінтія Сасс. Відтоді напій почали називати детокс вода; вода, яка спалює жир; тонізуюча вода.

– Завдяки ефірним оліям та іншим компонентам м‘ята, імбир, лайм та лимон дійсно мають лікарські властивості. До води їх потрапляє небагато, якщо просто заливати, але все ж потрапляють, – каже нутриціолог.

Щоб активні речовини потрапили у воду, Ворошилова радить трішки подрібнювати інгредієнти та вже потім додавати до рідини.

Тепер головне: чи чекати на результат від води Сассі? За словами нутриціолога, процес детоксу дуже складний та за нормальної фізіології відбувається і без чудо-води.

– Якщо людина споживатиме більше калорій, ніж витрачає, худнути вона не буде. І вода Сассі не допоможе. Якщо людина харчується не збалансовано, має певні дефіцити поживних речовин – ця вода принципово нічого не вирішить, – каже Ворошилова.

Але, за словами нутриціолога, вода Сассі – непоганий спосіб додати до раціону м‘яту, лайм, лимон та імбир та в цілому збільшити кількість випитої води.

– Тому моя відповідь – чому б і ні, – каже Ворошилова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-25 12:41:04