Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ярмоленко визнав помилки збірної України у матчі з Італією на Євро-2024

Українській футбольній збірній варто уникати помилок, яких вона припустилася у матчі зі збірною Італії напередодні.

Про це заявив капітан української команди Андрій Ярмоленко після поєдинку 6-го туру відбору на Євро-2024 з Італією.

За його словами, після матчу в Мілані, де Україна поступилась з рахунком 1:2, треба розібрати поразку від Скуадри Адзурри та зробити висновки, щоб у наступних іграх уникнути таких помилок.

Зараз дивляться

Крім того, Ярмоленко каже, що ніхто в українській збірній не збирається здаватися, оскільки триває боротьба за вихід на чемпіонат Європи.

– Був важкий матч, на тлі того, що ми грали через два дні на третій після зустрічі з Англією, важко протистояти такому супернику, як Італія. Десь вплинула втома. Результат за грою. У футболі бувають перемоги й поразки, найголовніше – рухатися далі й робити висновки. У нас нічого не закінчилося – починається найцікавіше. Зробимо висновки, розберемо цю гру вже на наступних зборах. Будемо працювати й рухатися далі, – сказав він.

Ярмоленко допустив, що поєдинок все ж міг скластись інакше, але необхідно змиритись з отриманим результатом і в майбутніх матчах не припускатися помилок, які були в грі з Італією.

Нагадаємо, вчора збірна України програла у поєдинку зі збірною Італії на відборі Євро-2024. У ворота українців два голи забив італійський півзахисник, відповідь у вигляді одного голу зміг оформити капітан українців Ярмоленко.

Фото: Динамо Київ

Джерело: УАФ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-13 17:16:09