Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Які кольори не можна одягати на Новий рік 2024

Відомо, що Новий 2024 рік мине під заступництвом Зеленого Деревʼяного Дракона. Символ року є дуже потужним і доволі примхливим знаком. Навіть деякі кольори варто виключити зі святкового гардеробу, щоб не розгнівати захисника.

Також Дракон не любить, коли хтось яскравіший за нього. Факти ICTV дізналися, в якому кольорі не можна зустрічати Новий рік 2024, якщо, звісно, не хочете кинути виклик долі.

Які кольори не можна обирати на Новий рік 2024

Вибираючи аутфіт для святкової ночі, виключіть з нього речі таких чотирьох кольорів.

Зараз дивляться

Як відомо, Дракон – це східний міфічний персонаж, а в тій частині світу білий колір асоціюється із сумом та скорботою. Оскільки захисник наступного року шанує традиції, йому може не сподобатися, що у святкову ніч ви вирішите посумувати.

Ця традиція бере початок у Стародавньому Китаї, де речі жовтого кольору міг носити лише імператор і члени його родини. Тож краще утриматися й одягнути замість цього щось золоте. Це Дракон дозволяє.

Хоч матеріалом наступного року буде дерево, коричневий колір Дракону не до душі. Вважається, що для такого потужного персонажа ці відтінки надто звичайні. Тож краще обрати щось яскравіше.

Це колір для темпераментного Дракона теж надто буденний. До того ж, є легенда, що синій не приносить удачі міфічному створінню. Тому не будемо злити символ року, щоб він був прихильним.

Як бачите, варто детально подумати над своїм образом, щоби задобрити Дракона. Памʼятайте, примхливий покровитель 2024 року також не любить дешевих і штучних матеріалів, а ще – не терпить неохайності. Як і він, у новорічну ніч ви маєте бути на висоті та сяяти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 16:21:53