Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Леді Гага приголомшила виступом на церемонії відкриття Олімпіади-2024

Американська співачка Леді Гага виступила під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Виконавиця виконала пісню Зізі Жанмера — Mon Truc en Plumes.

Леді Гага виступила на відкритті Олімпіади-2024

Лауреатка премій Греммі та Оскар розпочала свій виступ на сходах біля Сени, заспівавши пісню Зізі Жанмера – Mon Truc en Plumes.

Зараз дивляться

Під час виступу її супроводжувала трупа з восьми танцюристів з віялами з рожевого пір’я.

В якийсь момент вона продовжила свій виступ за піаніно, але згодом приєдналася до танцюристів.

— Це не вперше, коли наші шляхи перетинаються. Зізі зіграла головну роль у мюзиклі Коула Портера Anything Goes, який був моїм першим джазовим релізом, – написала Гага у пості в Instagram після виступу.

Вона додала, що хоча не є французкою, але завжди відчувала особливий зв’язок з французьким народом і французькою музикою.

Як пише Associated Press, поява Гаги стала несподіванкою – вона не була вказана в програмі, наданій ЗМІ заздалегідь. Однак співачку раніше бачили у Парижі, ймовірно за репетицією виступу біля Сени. Зазначимо, що Леді Гага вперше виступила на Олімпійських іграх.

Окрім виступу співачки, на церемонії відкриття Олімпіади 85 човнів з олімпійськими спортсменами з кожної країни пропливуть парадом Сеною.

Театральний режисер Томас Джоллі розробив грандіозне шоу-відкриття і зібрав 3 500 акторів, танцюристів і музичних виконавців. Вперше в історії церемонія відкриття відбувається за межами стадіону і демонструє деякі знакові пам’ятки Парижа, зокрема Ейфелеву вежу.

Як повідомлялося раніше, Селін Діон також має з’явитися на церемонії відкриття. Очікується, що це буде перший виступ співачки після того, як у грудні 2022 року вона перервала свій гастрольний графік через діагностування невиліковної хвороби.

Леді Гага, Олімпійські ігри

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 22:28:06