Україна і світ
Спаржа на грилі: рецепт приготування покроково
Спаржа на грилі з беконом — це справжнє кулінарне диво. Гриль підкреслює ніжний смак овочу, а хрусткий бекон додає текстури і аромату. Як смачно приготувати спаржу на грилі – у матеріалі Факти ICTV.
Спаржа на грилі – рецепт
Якщо ви ніколи не готували спаржу на грилі, обов’язково спробуйте. По-перше, вишуканий овоч з беконом — це дуже смачно, по-друге, такий простий спосіб потребує мінімум часу. До того ж пропорції інгредієнтів можна змінювати відповідно до своїх потреб.
Інгредієнти:
- спаржа – о, 5 кг
- бекон – 100 г
- оливкова олія – 2 ст. л.
- лимонний сік, пармезан, сіль і перець – до смаку
Як смачно приготувати спаржу на грилі
- Відріжте кінці стебла спаржі. Посоліть і поперчіть, загорніть навколо кожного стебла тонкий шматочок бекону. Полийте оливковою олією, щоб запобігти прилипанню до гриля.
- Нагрійте гриль до середньої температури. Покладіть стебла спаржі на гриль та, періодично перевертаючи, готуйте приблизно 8-10 хв, поки бекон не стане хрустким.
- За бажанням приправте лимонним соком або пармезаном.
Подавайте до столу і насолоджуйтесь.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-24 15:20:38