Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Гарет Саутгейт про очікування від матчу відбору на Євро-2024

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт напередодні матчу проти збірної України у межах відбору на Євро-2024 у групі С сказав, що Англія підтримує Україну у війні проти Росії, але у матчі проти синьо-жовтих розраховує лише на перемогу.

Про це він сказав під час пресконференції у польському Вроцлаві на стадіоні Тарчинський-Арена, де наша збірна гратиме номінальний домашній матч.

— Ми розуміємо, що у Вроцлаві живуть тисячі українців, які вимушені були тікати від війни, і знаємо, наскільки емоційним може виявитися поєдинок. Але ми приїхали грати у футбол і намагатимемося досягти позитивного результату, – сказав Саутгейт.

На думку футбольного фахівця, українська збірна — дуже небезпечна та організована команда, яка блискуче діє передусім на контратаках. Він додав, що його команді треба бути “зосередженими й намагатися нейтралізувати футболістів суперника в центральній зоні”.

Зараз дивляться

— Ми усвідомлюємо, за яких обставин ми граємо. Ми добре знаємо багатьох футболістів збірної України, які виступають в АПЛ. Ми розуміємо, в якій ситуації перебуває наш суперник. Ми підтримуємо українців, але нам варто грати у футбол, – сказав тренер.

Тренер збірної України Сергій Ребров перед матчем сказав, що у збірної Англії важко знайти слабкі сторони, але українська команда повинна зосереджуватися на своїй грі та розуміти, як протистояти цьому супернику.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-09 14:29:59