Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ангеліна Усанова показала образи для Miss Eco International 2024

Представниця України на Miss Eco International 2024 Ангеліна Усанова показала образи, у яких вийде на конкурсну сцену. Вбрання має символічне значення та віддзеркалює тему війни та екології.

Образи Ангеліни Усанової на Miss Eco International 2024

Сукня під назвою Фенікс – національний костюм учасниці, створений з перероблених матеріалів.

– Фенікс — міфічне створіння, яке символізує Україну та українців – країну, яка щодня під обстрілами, але продовжує жити, відновлювати зруйновані міста, кохати, творити, народжувати дітей! – прокоментувала ідею вбрання Ангеліна.

На створення костюма пішло понад 1,5 тис. пластикових ложок та більше ніж 500 пластикових ножів, знайдених на сортувальній станції. З них виготовили крила, головний убір та корсет. Спідниця зроблена з тканин та стразів, знайдених на секонд-хенді.

Зараз дивляться

Екообраз українки присвячений проблемі лісових пожеж у світі. Зокрема природа нашої країни постійно страждає через російські обстріли.

– Значна частина унікальної екосистеми знищена, популяції рідкісних рослин і тварин страждають і зникають, згоріли великі площі верхніх шарів родючого ґрунту. Це означає, що після знищення рідкісних видів вони вже не зможуть відродитися, – нагадала Усанова.

Як і національний костюм, це вбрання виготовлене з перероблених матеріалів. Корсет сукні декорований червоними та чорними пластиковими пляшками, а також деталями, вирізаними з будівельних труб. Кожна деталь окремо оброблена вогнем, щоби надати їй форму та вигляд полум’я. Матеріали для спідниці та каміння взяті з перероблених суконь.

Досягнення Ангеліни Усанової на Miss Eco International 2024

Ангеліна Усанова вже має один із титулів конкурса. Вона стала Miss Eco Best Resort Wear за найкращий пляжний образ.

Фінал Miss Eco International 2024 відбудеться 28 квітня у столиці Єгипту Каїрі.

Фото: Ангеліна Усанова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-25 10:49:58