Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Великдень – вітання головкомандувача ЗСУ Олександра Сирського 5 травня 2024

5 травня, у Великдень, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський адресував слова вітань військовим та цивільним.

Вітання Сирського з Великоднем військовим

Вітаючи військових з Великоднем, Сирський насамперед привітав усіх побратимів та посестер, які нині не можуть розділити радість цього святкового дня зі своєю родиною, бо воюють з ворогом на передовій.

– Особливі мої слова подяки та підтримки українським захисникам і захисницям, які в цей святковий день бережуть спокій всієї України, – зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Головком наголошує: бажає усім українським воїнам міцного здоров’я, стійкості, сили та мужності.

Зараз дивляться

– Нехай Воскреслий Господь, який переміг смерть, дає нам сили для перемоги над ворогом та утверджує нас у боротьбі добра над злом!

Як би нам не було важко, але ми знаємо, що після найтемнішої ночі приходить день. Ми знаємо, що після Христових страждань і смерті буде Воскресіння Христове! Ми знаємо, що після цієї підступної кровожерливої російської агресії настане наша українська перемога! – зауважив Олександр Сирський.

Вітання Сирського з Великоднем цивільним

Звертаючись до цивільних, Сирський закликав громадян, які сьогодні прийдуть до храмів, згадати у своїх молитвах кожного українського воїна, який у ці хвилини ціною свого здоров’я і життя відбиває атаки російських загарбників і зберігає наш спокій.

– Цього дня згадайте про кожного, хто зараз на бойовому чергуванні та подякуйте їм за захист України, – зазначив Олександр Сирський.

Головком попросив також запросити за родинний великодній стіл кожного українського ветерана – захисника і захисницю, які втратили своє здоров’я в боротьбі з російськими окупантами.

Головнокомандувач ЗСУ попросив не залишати їх самотніми та забутими, а пам’ятати про їхній героїзм та мужність.

– Закликаю не забувати кожного українського героя, який у боротьбі за свободу і незалежність України віддав найцінніше – своє життя!

Пам’ятайте їх у своїх великодніх молитвах, бо саме завдяки їм ми можемо святкувати Великдень у незалежній Україні. Вічна слава і вічна пам’ять! Воскреслий Христос – переможець поруч з українським народом! Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – зауважив на завершення Олександр Сирський.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 802-гу добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Великдень, Олександр Сирський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-05 08:42:11