Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хто покинув Мастер Шеф у 13 випуску 13 сезону від 4.05.2024

У суботу, 4 травня, на СТБ завершився 13-й випуск кулінарного реаліті МастерШеф. Десятка найкращих кухарів завітала на кухню, аби продемонструвати свої навички дегустаторів. Учасникам належало не лише розгадати рецепт страви, а й в деталях переказати його напарникам.

Саме час дізнатися, кому це не вдалося, і хто покинув МастерШеф та не зможе продовжити боротьбу за звання найкращого шефа.

Хто покинув МастерШеф сьогодні, 4 травня

Настав час залучити славнозвісну ширму, що дозволила суддям зрозуміти, наскільки добре кухарі навчилися розрізняти смаки, технології, процеси, а також підбирати форми й кольори.

Зараз дивляться

Конкурсантів розділили на пари. Аматори стали по різні боки ширмі. Один з учасників пари міг скуштувати страву та оцінити її вигляд. Інший мав покладатися на підказки напарника стосовно рецепта та презентації. При цьому відтворити страву, надану для прикладу, мали обоє.

Що відбувалося у випуску 13 Мастершеф-13

Суддям пара мала подати дві страви, що мали максимально відповідати оригіналу за рецептом та виглядом. Учасники, що впоралися з завданням найкраще отримували імунітет, найгірше – чорний фартух.

Суддя Ольга Мартиновська також влаштувала для аматорів майстер-клас з приготування одразу трьох соусів. До них команди мали зробити по три страви.

Саме час дізнатися, кому ж це не вдалося, та хто покинув Мастершеф. На щастя, для всіх учасників удача всміхнулася їм, тому усі вони проходять у наступний етап реаліті. Утім, можливо, це не просто удача, а самі конкурсанти покращили свої кухарські навички настільки, що судді не змогли обрати аутсайдера. Вже за тиждень подивимося, як аматорам вдадуться наступні завдання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-04 23:39:07