Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шкіряний сет чи піжамний стиль: в чому зустрічати Новий рік 2025


До Нового року 2025 залишилося всього кілька місяців, тож модницям вже варто задуматися над тим, в чому вони зустрічатимать рік Зеленої Дерев’яної Змії.

Стилістка Юлія Крижалка підготувала п’ять модних образів, які підійдуть для новорічної вечірки.

У чому зустрічати Новий 2025 рік

Юлія радить звернути увагу на егегантний шкіряний сет. Перший варіант новорічного образу: топ корсетного типу, брюки палацо і акцентні туфлі.

Ще одна формула аутфіту: біла футболка, чорні шкіряні брюки, туфлі у леопардовий принт і червона міні сумочка.

Новий рік 2025 можна зустрічати й у шкіряній сукні. Такий образ варто доповнити жакетом та високими ботфордами, або ж одягнути туфлі.

– Також можна додати колготи у тон кольору одягу або навпаки – на контрасті, і таким чином зробити образ цікавішим. Не забуваємо про макіяж та зачіску – ними регулюйте градус свого образу, – каже Юлія.

Другий стильний образ – чорна міді сукня корсетного типу та з об’ємною спідницею. Сюди стилістка радить додати аксесуари з перлами, маленьку сумку із бісеру і туфлі човники.

Третій образ, в якому можна зустрічати Новий рік 2025: жакет, топ, міді спідниця, високі гетри та акцентні босоніжки.

Не бійтеся експериментувати з кольором, доповнюйте образ яскравими аксесуарами чи мейкапом.

Четвертий образ – тотал денім – припаде до душі всім, хто полюбляє комфорт.

– Це може бути як сет: джинсова сорочка та джинсові брюки, так і комплект із спідницею, чи джинсова сукня. Розбавляйте образ аксесуарами, акцентним взуттям та цікавими колготками, – каже Юлія.

Популярним залишається й піжамний стиль. Юлія Крижалка рекомендує звернути увагу на костюмні комплекти – оверсайз сорочку та вільні брюки.

Сміливо експериментуйте із кольорами тканин і орнаментами, а взуттям регулюйте градус образу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Моя рекомендація – підбирайте образ відповідно до місця святкування Нового року. Важливе правило – відчувайте себе та за допомогою одягу транслюйте свій характер, – додала Юлія.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 19:02:07