Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Слідом за Свіфт: зірка Дедпула пожертвував $1 млн постраждалим від урагану Мілтон


Зірка Дедпула Раян Рейнольдс і його кохана Блейк Лайвлі пожертвували $1 млн на допомогу постраждалим від урагану Мілтон, який обрушився на США. Актори зважилися на цей крок після ініціативи ще однієї знаменитості.

Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі пожертвували $1 млн

Про допомогу з боку зіркової пари стало відомо від представників організації Feeding America, яка допомагає їжею всім, хто її потребує, зокрема й після урагану. Зазначається, що це далеко не перше їхнє пожертвування для цієї організації.

– Ми дякуємо Блейк Лайвлі та Раяну Рейнольдсу за пожертву в $1 млн у наш фонд допомоги постраждалим від ураганів Елен і Мілтон. Їхня давня підтримка Feeding America в кризові часи допомогла нашій мережі на місцях до, під час і після стихійних лих, – зазначили в компанії.

Зазначається, що гроші підуть на задоволення базових потреб постраждалих від урагану – у воді, їжі та інших необхідних предметів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що раніше Тейлор Свіфт пожертвувала $5 млн для допомоги постраждалим від урагану в США. Артистка також хоче допомогти тим, хто міг залишитися без дому на тлі лиха.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 16:57:26