Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Скандал навколо P.Diddy: названо дату суду над репером


Американський репер Шон Комбс (P.Diddy) постане перед судом навесні наступного року через звинувачення в насильстві, проституції та вбивстві. Слухання заплановано на 5 травня 2025 року.

Суд над P.Diddy: названо дату

Таке рішення висунув суддя у федеральній справі Комбса. Відомо, що Шон на момент оголошення дати був присутній у залі суду – він красувався в тюремному одязі й усміхався своїм рідним, коли його привели для засідання.

Сам же розгляд справи триватиме близько трьох тижнів через величезну кількість звинувачень, і терміни можуть змінитися, якщо з’являться нові подробиці.

Адвокат Комбса Марк Агніфіло заявив, що на підготовку захисту репера знадобиться близько тижня.

Суд також заборонить обом сторонам розкривати секретні матеріали, які стосуються справи. На такий крок представники влади пішли після скарги адвокатів Комбса через витік відео, на якому P.Diddy б’є свою колишню дівчину.

Уперше ролик опублікували зарубіжні ЗМІ. Після цього прокурор Південного округу Нью-Йорка Даміан Вільямс заявив, що влада не мала відео до публікації в пресі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Факти ICTV.Life детально розписали подробиці скандалу з P. Diddy. Історія набирає обертів, і з кожним місяцем стає дедалі більше звинувачень у насильстві, проституції та навіть у вбивствах. Не виключено, що у справі з’являться імена знаменитостей, які були присутні на “білих вечірках”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 13:22:53