Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Крадуть дитинство: принц Гаррі розкритикував вплив смартфонів на молодь


Принц Гаррі розкритикував використання смартфонів дітьми. На думку герцога, телефони крадуть у молоді дитинство.

Принц Гаррі розкритикував вплив смартфонів на дітей

Про це син короля сказав під час бесіди із соціальним психологом Джонатаном Гайдтом до Всесвітнього дня психічного здоров’я. Вони обговорили вплив телефонів і соцмереж на молодь.

Герцог заявив, що сучасні гаджети крадуть у дітей дитинство, і Джонатан додав, що більшість людей, народжених після 1995 року, вступають у пубертатний період із високим рівнем тривожності та депресії.

Гаррі також розкритикував заяви голів соцмереж про те, що проблема з психічним здоров’ям у дітей лежить на батьках, а не на онлайн-сервісах.

– Щойно в дітей з’являється телефон і соціальні мережі, все інше життя сім’ї перетворюється на боротьбу за екранний час. І це відбувається повсюдно, вважає психолог.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, іноді від впливу соцмереж страждають і дорослі. Приміром, кохана принца Гаррі – Меган Маркл відчула на собі булінг у мережі під час вагітності. І хоча інтернет має низку своїх переваг, у ньому багато ненависті, яка може завдати шкоди психічному здоров’ю. Тепер пара намагається захистити своїх дітей від такого контенту в інтернеті.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 11:08:17