Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Майстер-клас, техніка та конверт із сюрпризом: що подарувати чоловіку на річницю


Кохання можна проявляти по-різному – за допомогою слів, обіймів, щирого бажанням вислухати, почути й зрозуміти партнера, а також приємними презентами. Як висловити почуття за допомогою подарунків, особливо у таку важливу подію, як річниця весілля, та що придбати своєму чоловіку на це свято – читайте у матеріалі Фактів ICTV.

Що подарувати чоловіку на річницю

Щоб заявити про своє кохання через подарунок, можна вигадати дещо незвичне або ж підготувати щось таке, чого давно хотів ваш чоловік. Усе залежить від того, скільки ви років у шлюбі, та від вподобань вашої другої половинки.

Також ви маєте визначитися – прагнете подарувати емоції чи щось практичне. Тут треба зважати на особливості характеру вашого коханого: чи любить він сюрпризи та пробувати щось нове й зовсім йому не властиве. Ну і, звісно, варто поміркувати, яку суму згодні витратити на річницю.

Класичними подарунками залишаються: гаманці, портмоне, годинник, алкоголь, набори для ванної кімнати, інструменти, одяг, взуття. Жінки часто дарують подружжю парфуми, засоби для гоління та догляду, тощо. Однак, ми пропонуємо відійти від звичних презентів, тож сформували для вас найкращі ідеї, що подарувати чоловіку на річницю одруження.

  • Майстер-клас бачати на двох

Це неймовірна можливість відчути один одного по-іншому, особливо, якщо ви ніколи не пробували саме цей вид танцю або взагалі не проводили час разом саме так.

Ціна такого подарунку може варіюватися від 1000 грн у Києві та залежати від часу й регалій вашого тренера.

  • Мотодрайв на ендуро

Якщо ваш чоловік полюбляє екстрим, це стане гарним подарунком для нього на річницю весілля. Ендуро – легкий мотоцикл, призначених для їзди у складних умовах, тож адреналін і потужні емоції гарантовані.

їзда на ендуро

Фото: Pixabay

Така ідея подарунка на річницю весілля для чоловіка обійдеться вам у плюс-мінус 3 тис. грн.

  • Нова техніка

Це може бути телефон, ноутбук або круті навушники. Тут вже треба керуватися потребами вашого партнера та побажанннями у техніці.

iPhone16

Скрин із презентації Apple 2024

Краще, щоб це був той презент, який чоловік давно хотів, але не наважувався заплатити кругленьку суму за нього.

  • Аромамасаж для двох

Розслабитися, поринути у світ романтики та вивільнити тіло від стресу. Це має точно спрацювати та подарувати вам і вашій другій половинці незабутні емоції.

свічки, романтика

Фото: Pexels

Вартість такого дозвілля – до 3 тис. грн, залежно від часу процедури та самого салону, де надають таку послугу.

  • Увага до його хобі

Подаруйте своєму чоловікові на річницю весілля рідкісну монету, спінінг з останніми “наворотами”, набір інструментів або курси, які він давно хотів пройти, але постійно відкладав на потім.

Рибалка, риболовля, риба

Фото: Pixabay

Ціна залежить від обраного вами презенту.

  • Екстрим разом, або Подивись в очі страху

Ніщо так не зближує, як небезпека, у яку ви у прямому сенсі стрибаєте удвох. Можливо, ваш чоловік давно хотів поглянути у вічі давньому страху, наприклад, висоти. Підтримайте його у цьому та зробіть цей крок разом.

Це може бути екстремальний дрифтинг на треку, стрибок із парашутом у тандемі тощо.

  • Кавомашина

Кавомашина ‒ це ідеальний подарунок для справжнього поціновувача кави.

Фото: Pixabay

Цей сучасний девайс дозволяє насолоджуватися свіжозвареною кавою, експериментувати з різними сортами й рецептами ‒ від класичного еспресо до ароматного лате або капучино.

  • Конверт із сюрпризом

Із подарунка можна влаштувати справжню пригоду, наприклад, надіславши листа чоловіку із інтригуючим запрошенням. Там можна написати: Сьогодні на тебе чекає пригода, не намагайся вгадати, просто відчувай.

Фото: Pixabay

І далі протягом дня надсилати послання, які б були вказівками до певних дій, маршрутів тощо. Це можуть бути невеличкі заховані презенти у квартирі чи його офісі, які б нагадували про особливі для вас обох моменти. Таким чином, ви зможете відновити історію вашого кохання та розповісти про свої почуття красивим способом.

Також це може бути лист-квест – чоловіку потрібно буде за певними підказками відшукати місце вашої зустрічі та прийти туди.

Важливий момент – краще, щоб це були справжні листи, а не email-формат. Ніщо так не надихає, як почерк коханої людини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, зовсім скоро День вчителя. Цей день традиційно припадає на першу неділю жовтня. А, отже, залишилося зовсім мало часу, аби визначитися із подарунком, ідеї яких ви знайдете у матеріалі Фактів ICTV.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-28 17:51:33