Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Еліта українського війська: Яна Брензей закликала підтримати проєкт Друзі ДШВ


Ведуча програми Вікна-новини на СТБ та телемарафону Єдині новини Яна Брензей підтримала всеукраїнську платформу збору коштів для Десантно-штурмових військ ЗСУ. Телезірка постійно зустрічається з друзями ДШВ під час розмовних студій, а тепер і сама стала однією з них.

Яна Брензей стала другом ДШВ

Проєкт Друзі ДШВ акумулює донати, що закривають різні потреби десантників, починаючи від озброєння та закінчуючи умовами несення служби.

Яна Брензей переконана, що її підписники підтримують Сили оборони України, й запросила долучитися ще й до платформи допомоги десантникам. Їх ведуча програми Вікна-новини називає елітою українського війська.

– Заходите на сайт Друзі ДШВ, натискаєте “Підтримати” і обираєте бригаду, яку хочете підтримати, або донатите на загальні потреби ДШВ, – пояснила Яна Брензей.

На платформі можна підписатися на автоматичні щомісячні донати. Ви самі вирішуєте, яку суму переказувати на потреби війська чи конкретної бригади. За підтримку на постійній основі передбачені подарунки. Їх отримають ті, хто буде щомісяця надсилати від 100 грн та більше.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До проєкту днями доєднався ще один ведучий, добре знайомий глядачам Нового каналу – це Олександр Педан. Він запевнив, що сам донатить й запрошує усіх наслідувати його приклад.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 15:00:47