Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Упав на сцені: раптово помер турецький співак Метін Аролат


Турецький співак Метін Аролат знепритомнів просто під час концерту у Стамбулі. Пізніше зʼясувалося, що перед виходом на сцену артист скаржився на біль та оніміння в руці.

Помер співак Метін Аролат – що відомо

Попри те, що стан співака погіршився, він продовжив виступ, але зрештою впав на очах у публіки. Серед шанувальників була медсестра, яка одразу кинулася на допомогу, тим часом викликали швидку.

Зусилля медиків виявилися марними, і Аролат помер дорогою до лікарні. Йому було 52 роки. Причину смерті наразі не підтверджено, але, скоріше за все, артист пережив серцевий напад.

Його подруга та колега Демет Сагіроглу розповіла, що на самопочуття співака могли вплинути його суворі дієти, спрямовані на підтримку ваги.

– Він був мені дуже близьким, як брат. Він дотримувався дієти. Я думаю, його серце не витримало. Стало гірше, коли він вийшов на сцену, – зазанчила Сагіроглу.

В коментарях у соцмережах шанувальники сумують через раптову смерть улюбленого виконавця та не ймуть віри тому, що сталося.

Хто такий Метін Аролат

Співак здобув популярність у 90-х роках як співак і кліпмейкер. Його музичний шлях розпочався з альбому Ayrılık Olmaz (Без розлуки) у 1995 році. Протягом своєї кар’єри він випустив ще п’ять платівок, остання з яких вийшла у 2014-му.

Аролат також знімав кліпи для багатьох турецьких артистів, серед яких кліпи на хіти співачки Гюльшен Bangir Bangir та Lollipop.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Метін Аролат


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 14:53:13