Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Трамп заявив, що “виведе США” з війни РФ проти України у разі переобрання

Фото: Getty Images

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що Сполученим Штатам необхідно вийти з війни в Україні і він це зробить, якщо переможе на виборах.  

Про це інформує Reuters.

Трамп обіцяє вивести США з війни в Україні

За словами Трампа, віцепрезидентка Камала Гарріс і чинний президент США Джо Байден не мають жодного плану щодо цього. 

– Байден і Камала втягнули нас у цю війну в Україні, і тепер вони не можуть вивести нас звідти. Вони не можуть нас (США, – Ред.) витягнути, – сказав Трамп. 

Зазначається, що Сполучені Штати не мають військ в Україні, але надали Україні військову та гуманітарну допомогу на мільярди доларів. 

Водночас Трамп заявив, що якщо він не стане новим президентом США, то американці нібито застрягнуть у війні. 

– Я думаю, що ми застрягнемо в цій війні, якщо я не буду президентом. Я це зроблю. Я проведу переговори, я виберуся звідти. Ми повинні вийти. Байден каже: Ми не підемо, поки не переможемо. А що буде, якщо вони переможуть?, – сказав Трамп.

Бачення Трампа щодо закінчення війни в Україні

Нагадаємо, що нещодавно кандидат у віцепрезиденти США Джей Ді Венс розповів бачення адміністрації Дональда Трампа щодо завершення повномасштабної війни в Україні.

За його словами, бачення Трампа щодо закінчення війни, виглядало б наступним чином: нинішня лінія розмежування між Росією і Україною стає демілітаризованою зоною. Україна зберігає свою незалежність, а Росія отримує гарантії нейтралітету від України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тобто Україна не приєднується ні до Північноатлантичного блоку, ні до подібних союзницьких інституцій.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 09:02:34