Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оновлення iPadOS 18 ламає планшети Apple: у компанії відреагували


Компанія Apple відкликає оновлення iPadOS 18 – новинка виводить планшети iPad з ладу. Проблема стосується Pro-моделей, які працюють на чипсеті SoC M4.

Оновлення iPadOS 18 “ламає” планшети Apple

На тематичних форумах накопичилася величезна кількість скарг від власників iPad, які оновили ОС до найновішої версії. Вони заявили, що після рядка оновлення планшети просто перестають вмикатися.

І хоча проблема торкнулася не всіх iPad Pro, причина може бути в попередньому встановленні ОС версії 17.7 перед переходом на 18 версію.

– Ми тимчасово видалили оновлення iPadOS 18 для моделей M4 iPad Pro, оскільки працюємо над вирішенням проблеми, що зачіпає невелику кількість пристроїв, – заявили в Apple.

Користувачам рекомендується встановити iPadOS 17.7 в очікуванні виправлення помилки з боку компанії. Загалом, iPadOS 18 оснастили ШІ-функціями, які мають помітно спростити використання гаджетом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що на початку травня Apple представила нові планшети iPad. Модель Air продається у двох різних розмірах, а топова Pro на момент презентації вважалася найтоншим планшетом у світі. За базову версію компанія хоче $600, а топова модель продається від $1000.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 14:10:47