Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Після нових звинувачень: Гарві Вайнштейн заперечує провину в сексуальних злочинах


Гарві Вайнштейн не визнав себе винним у сексуальних злочинах, які йому пред’явили минулого тижня в Нью-Йорку. Подробиці нових звинувачень тримають у таємниці, і їх озвучили під час нещодавнього засідання суду.

Гарві Вайнштейн заперечує провину в сексуальних злочинах

І хоча офіційно деталей звинувачень не розголошують, окружний прокурор Мангеттена Елвін Л. Брегг-молодший розповів, що Гарві хочуть судити через насильство над жінкою в одному з готелів Мангеттена 2006 року.

– Завдяки цій жертві, яка сміливо виступила із заявою, Гарві Вайнштейну пред’явлено звинувачення в ще одному ймовірному насильницькому сексуальному нападі, – зазначив прокурор.

Відомо, що раніше жінка не розповідала публічно про свою історію з Вайштейном, і наразі вона приховує свою особистість від громадськості. Однак вона виступить у суді, а поки що готується до дачі свідчень.

Нещодавно Вайнштейн переніс операцію на серці – за словами адвоката Артура Айдали, продюсер “мало не помер”.

Нагадаємо, що у квітні Гарві скасували вирок за зґвалтування, винесений ще 2020 року. Суд також призначив повторний судовий розгляд.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, це не єдина знаменитість, яку судитимуть за насильство – музикант Шон Комбс (P.Diddy) залишиться під арештом без права внесення застави. Його судитимуть за численні звинувачення в сексуальних домаганнях і побитті.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 09:08:39