Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На фронті загинув хореограф Антон Смецький

Хореограф та військовий Антон Смецький пішов з життя. Це підтвердила його дружина Алеся. За час своєї танцювальної карʼєри він встиг попрацювати з Іриною Білик і навіть після втрати ноги на фронті продовжував займатися танцями.

Загинув Антон Смецький – що відомо

На своїй сторінці у Facebook Алеся Смецька опублікувала фото з зображенням свічки в долонях. Підписники стривожилися і стали питати, що сталося. Не повідомляючи подробиць, дружина хореографа та військовослужбовця написала, що його вже немає.

Скриншот з коментарів на сторінці Алесі Смецької у Facebook

У Антона Смецького лишилася донька. Подруга хореографа Оксана Мицишин зазначила, що він завжди думав про дитину та дружину, а сам ніколи ні на що не жалівся.

Зараз дивляться

– Він як зірка, що палає та падає на темному непроглядному небі людського болю, осяював усе своїм життям до останнього моменту і подиху. Про нього довго памʼятали усі медпрацівники усіх медичних установ, де через конвеєр таке мало можливе, а він усім залітав у серце, – написала вона у Facebook.

Смецький від початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов до ТЦК. Спочатку Антон служив у Київський теробороні, потім рушив сапером у складі 116-й окремої механізованої бригади на Запорізький напрямок.

На початку минулої осені в районі Роботиного під час штурму військовий підірвався на міні та втратив праву ногу майже до коліна. Після протезування та реабілітації Антон Смецький вирішив повернутися у військо.

Реакція Ірини Білик

Співачка уточнила, що Антон загинув на фронті. Вона поділилася, що не могла повірити в це.

– Сьогодні остаточно зрозуміла, що мій друг вже ніколи не станцює зі мною свій найкращий танок… Лети, прекрасна душа! Всі твої слова і думки залишаться назавжди у моєму серці. Місяць тому у палаці Україна люди аплодували тобі, стоячи… Сьогодні ми всі проводжаємо тебе, як героя і великого артиста! – емоційно написала Ірина Білик.

На початку цієї весни артистка організувала збір коштів на спеціальний танцювальний протез для Антона Смецького та планувала поставити із ним номер.

Фото: Антон Смецький

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-24 16:03:36