Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В Росії падають обсяги весняного призову — ГУР

Росія масштабує агітаційні заходи у регіонах, оскільки кількість охочих йти на службу в армію змешується.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

РФ намагається заманити людей на службу

Зазначено, що представникам російського режиму у регіонах Кремль велів виконати план весняного призову і не допустити його зриву, оскільки зниження кількості строковиків означатиме зменшення чисельності охочих підписувати контракт з армією РФ, яка продовжує геноцидну війну проти України.

Зараз дивляться

– Активізація інформаційного впливу на населення в російських регіонах включає посилену глорифікацію військових та розповсюдження наративу, ніби строкова служба гарантує неучасть у бойових діях проти України, – йдеться у повідомленні.

Як вказують в українській розвідці, для агітації серед іншого залучають російську залізницю — вагони  пасажирських поїздів та електричок розфарбовують мілітаристськими принтами, прославляючи військову службу,  російську зброю та техніку.

– Тож путінська Росія фактично копіює методи більшовицького  агітпропу сторічної давнини з його “агітпоїздами”, – додали в ГУР.

Раніше українська розвідка писала, що Кремль збільшив фінансування внутрішньої пропаганди до 58 млрд рублів ($500 млн) на рік.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-17 09:17:49