Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Невідкладно цього тижня: конгресмени США закликають схвалити допомогу Україні

Комітет розвідки Палати представників США провів закритий брифінг щодо питання допомоги Україні, і після якого закликав Конгрес невідкладно ухвалити допомогу Україні – до кінця цього тижня.

Спільну заяву оприлюднили голова комітету, конгресмен-республіканець Майк Тернер та високопоставлений член комітету, конгерсмен-демократ Джим Гаймс.

Закрите засідання комітету розвідки

За його словами, на закритому засіданні членів комітету поінформували про критичну необхідність України в озброєнні.

Зараз дивляться

– Ми повинні передати допомогу Україні. Сьогодні на секретному брифінгу наш комітет поінформували про критичну необхідність надання Україні військової допомоги цього тижня. Сполучені Штати повинні протистояти загарбницькій війні Путіна зараз, оскільки ситуація в Україні критична, – наголосили Майк Тернер та Джим Гаймс.

Ще один заклик до Конгресу

Голова постійного комітету Палати представників з питань розвідки Майк Тернер, голова Комітету з питань збройних сил Палати представників Майк Роджерс, голова Комітету у закордонних справах Палати представників Майкл Маккол, голова Комітету з питань асигнувань Палати представників Том Коул, та голова Підкомітету з питань оборони Комітету з питань асигнувань Палати представників Кен Калверт оприлюднили заяву на підтримку плану спікера Майка Джонсона щодо ухвалення повного пакету законопроєктів про національну безпеку:

– Немає нічого, чого б наші супротивники хотіли більше, ніж нездатність Конгресу ухвалити критично важливу для національної безпеки допомогу. Спікер Джонсон розробив план, який посилить інтереси національної безпеки США в Європі, на Близькому Сході та в Індо-Тихоокеанському регіоні.

У заяві наголошується, що у законодавців немає часу на зволікання, коли йдеться про американську національну безпеку – пакет допомоги треба ухвалити цього тижня.

План Майка Джонсона

У Білому домі заявили, що готові розглянути план Майка Джонсона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-17 08:44:57