Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Валентин Дондіков – загинув на війні у віці 41 року

На війні, борючись із російськими окупантами, загинув Валентин Дондіков, майстер спорту міжнародного класу і колишній наставник паралімпійської збірної України з кульової стрільби.

Він загинув 6 квітня під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку через ворожу міну.

Про смерть 41-річного Дондікова повідомила колишня голова управління фізичної культури і спорту Одеської облдержадміністрації Валентина Кольчак у Facebook.

Зараз дивляться

— Не можу написати був… Йдуть найкращі, які не ховаються за спинами і спідницями. Майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової, заслужений тренер зі стрільби кульової, тренер-викладач вищої категорії Одеської обласної ДЮСШ стрільби Дондіков Валентин Володимирович. 19.03.1983 – 06.04.2024, – написала вона.

Що відомо про Валентина Дондікова

Він був майстром спорту міжнародного класу зі стрільби з пістолета та багаторазовим переможцем і призером чемпіонатів України.

Працював тренером в Одеській обласній ДЮСШ, де очолював збірну області на дитячих змаганнях. Мав звання заслуженого тренера України.

Також він тренував паралімпійську збірну України з кульової стрільби, яка на Паралімпійських іграх-2020 у Токіо здобула шість медалей.

Війна в Україні, смерть спортсмена

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-08 15:19:48