Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Даша Євтух відповіла хейтерам, що називають її “селом”

Блогерка та учасниця 11-го сезону шоу МастерШеф на СТБ Даша Євтух відповіла хейтерам, що критикують її за зовнішність та походження. За словами Євтух, зазвичай їй “прилітає” від дорослих людей.

Даша Євтух висловилася про своїх хейтерів

Блогерка, що чекає на первістка, зазначила, що часто стикається з критикою в коментарях. Люди найчастіше присікуються до її вигляду та сільського життя. У відеоролику, що Даша опублікувала в Instagram, вона навела приклади реальних повідомлень, що отримує від хейтерів. Особливо у них дістається її носу, розмір якого не влаштовує критиків.

– Мені багато хейту прилітає просто за те, що я з села, за мою зовнішність, за мою розмову. А я своїм прикладом навпаки показую, відстоюю, захищаю право, думку, руйную стереотипи про село і життя в селі. Ми не є неандертальцями, ми є такі як і всі, ми можемо теж багато чого, ми вміємо багато чого, ми розуміємо багато чого, ми маємо такі самі права як і всі люди, – заявила Євтух.

У відео вона зробила відомими декого зі своїх критиків, показавши фото з їхніх профілів у соцмережах. Даша додала, що найчастіше негатив випромінюють люди старшого віку.

Зараз дивляться

– Якої підтримки, допомоги, поваги хочуть тоді такі люди, коли вони наповнені ненавистю, жорстокістю, злістю, – загадалася над питанням блогерка.

Реакція мережі на відповідь Даші Євтух хейтерам

В коментарях зібралися підписники, що висловили підтримку блогерці. Вони заохотили її продовжувати ділитися різними моментами свого життя та засудили критиків.

  • Дашо, підтримую тебе, продовжуй руйнувати стереотипи й головне, виховувати суспільство до толерантності, бо в нас, на жаль, багато людей, що живуть по старі традиції – засуджування і нав‘язування своїх стандартів.
  • Люди з віком не стають кращі, на жаль. Чудово, що ви цих людей показуєте.
  • Дашо, ви – молодець, що тримаєте свою лінію. Дякувати окремим людям, які живуть в селах і показують це.
  • Даша, ви дуже вродлива і добра душа. І своїм прикладом показуєте людям, як розвиватись не дивлячись ні на що: як робити свій побут затишним, як з любовʼю дбати про своє село.
  • Вік – це не показник дурості. Мені 50. Веду блог про рослини, багато вчуся. Ніколи не пишу гадощі. Вас дивлюся і вчуся. До речі, ніс у мене також великий. Вам удачі й натхнення!

До слова, Даша Євтух не єдина стикається з негативом у мережі. Багато хто з українських знаменитостей чує в критику у свій бік. Днями Леся Нікітюк висміяла хейтерів, яким не до вподоби її творчість.

Фото: Даша Євтух 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-08 15:02:23