Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Одеса влучання дрона: під завалами шукають немовля

В Одесі тривають пошукові роботи на місці влучання російського дрона у багатоповерхівку.

Поки рятувальники розбирають завали під будинком чатують родичі постраждалих.

Під завалами в Одесі шукають тримісячне немовля

Під завалами досі перебуває мати з тримісячним немовлям. Батько дитини та його старша сестра під час атаки перебували в іншій кімнаті. Їм вдалося вціліти.

Зараз дивляться

– Чоловік і старша донька були в іншій кімнаті, вони живі.., а їх кімната вона прям кутова. Її чоловік подзвонив, сказав, що Анечка під завалами, приїжджайте. Тут такий район, навкруги все будинки, я не знаю куди вони тут цілилися, – розповіла тітка тримісячного немовляти.

З-під завалів дістали тіло 3-річного хлопчика

Близько 10:40 ранку, рятувальники дістали з-під завалів будинку тіло трирічного хлопчика. На жаль дитина була без ознак життя. Його матір і досі шукають.

Як розповіла речниця ДСНС Одещині Вікторія Журавська в ефірі телемарафону Єдині новини на місці події працюють психологи. Рятувальники продовжують пошуки ще 11 людей, серед яких є діти.

– За попередньою інформацією під завалами можуть перебувати діти. Рятувальники працюють, працює важка техніка та кінологи, – сказала Журавська.

Наслідки атаки дронів на Одесу 2 березня 2024 року

Як повідомили у міській раді Одеси станом на 14:30 внаслідок атаки російських дронів знищено 18 квартир та, за попередніми даними, ще 7 пошкоджено.

На місті трагедії працює оперативний штаб. В пошкодженому будинку відновлено електропостачання. Теплопостачання відсутнє в 11 будинках, школі та дитячому садочку. Ведуться роботи по відновленню роботи котельної.

В двох будинках відсутнє газопостачання, на місці працюють відповідні служби.

Редакція сайту Факти ICTV висловлює щирі співчуття родинам загиблих. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-02 17:07:49