Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Раян Гослінг розповів, чому не показує фільм Барбі своїм дітям

Голлівудський актор Раян Гослінг пояснив, чому він досі не показував своїм дочкам фільм Барбі, у якому зіграв Кена. Картина вийшла влітку 2023 року і стала однією з найуспішніших за весь рік.

Чому Раян Гослінг не показує дітям фільм Барбі

Не секрет, що актора хвалять за його гру у фільмі – він харизматично зіграв Кена, а його легендарна пісня I’m Just Ken отримала премію Critics Choice Awards.

Сам Гослінг зізнався, що не знає, в якому віці потрібно показати своїм дітям фільм – 10-річній Есмеральді та 8-річній Амаді.

Зараз дивляться

– Я не знаю, чи варто їм дивитися на свого батька в ролі Кена, і в якому віці варто це краще зробити. Це стає досить божевільним. Але вони бачили уривки картини, і одного разу прийшли на зйомки, коли знімався в музичній сцені, – заявив Раян.

Роль Кена була дуже успішною для Гослінга – багато критиків вважають, що це була одна з найсильніших ролей 2023 року.

Ще у 2022 році Гослінг розповів, чому погодився зніматися в Барбі – як виявилося, артиста зачепив сценарій фільму. Перед тим як погодитися, актор вирішив усе обміркувати, і вийшовши на вулицю побачив ляльку Кена і розчавлений лимон. Схоже, це був знак. Сам же Раян зізнався, що грати пластикову ляльку набагато складніше, ніж вбивцю або найманця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-19 10:21:03