Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Обирати потрібно серцем: королівський біограф розкрив причину віддалених стосунків принца Гаррі та Вільяма

Королівський біограф Роберт Гардман розповів, що стало причиною віддалених стосунків між принцом Гаррі та його братом Вільямом. Як виявилося, це стосувалося майбутнього шлюбу старшого брата.

Через що посварилися принц Вільям і Гаррі

Інформація про це з’явилася в новому мінісеріалі від Netflix Гаррі та Меган, у якому процитували слова біографа.

Повідомляється, що герцог Сассекський критикує вибір Вільяма щодо одруження з Кейт Міддлтон.

Зараз дивляться

– Гаррі говорить про те, що потрібно одружуватися по любові, а не тому що так потрібно. Я думаю, це набагато болючіше. Адже це фактично публічне презирство до брата і його вибору дружини, впевнений Гардман.

У першому епізоді серіалу Гаррі каже, що для багатьох чоловіків є спокуса одружитися з тією, що відповідає зразку, а не з тим, з ким судилося бути разом.

– Потрібно ухвалювати рішення головою чи серцем. Моя мама Діана приймала більшість своїх рішень, якщо не всі, серцем, і я весь у неї, – зазначив Гаррі.

Біограф додав, що стосунки між братами також зруйнувалися на тлі численних інтерв’ю герцога Сассекського – Гаррі багато розповів про особисте життя Вільяма, який хотів це приховати від публіки.

Втім, і сам молодший брат іноді робить необдумані рішення – наприклад, Гаррі розлютив Єлизавету II під час вибору імені для своєї дочки. Як виявилося, думку королеви не запитали з цього приводу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-19 09:42:11