Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Федоров закликав українців збирати FPV-дрони вдома

Віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав небайдужих українців долучитись до українського виробництва зброї та власноруч і вдома збирати збираючи вдома FPV-дрони.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він порадив проєкт Народний дрон від Victory Drones від фонду техдопомоги Dignitas.

Зараз дивляться

– Це інженерний курс, який навчить вас, як удома зібрати 7-дюймовий FPV-дрон. Під час навчання отримаєте доступ до лекцій, будуть Zoom із лекторами, перелік компонентів та мастхев інструментів і матеріалів, які треба придбати, а також доступ до спільноти інженерів, де можна радитися й ставити запитання, – написав Федоров.

Міністр каже, що після того, я FPV-безпілотник буде зібрано, його можна буде передати інструкторам Victory Drones і за умов, якщо дрон пройде усі перевірки на якість збірки та зможе підіймати необхідну для польових умов вагу, він буде переданий військовим.

Також Федоров залишив посилання на безкоштовний курс, який стартує кожні два тижні.

– Учасники курсу вже передали військовим понад 100 безпілотників. Загалом більш ніж 80% з них надійшли на перевірку до інструкторів Victory Drones у гарному робочому стані, решту треба було дещо допрацювати. Це дуже високий показник для пілотної збірки, — додав він.

Міністр додав, що FPV-дрони вже стали геймченджерами в російсько-українській війні.

Фото: Михайло Федоров

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-13 23:59:09