Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Мати Мбаппе розповіла про контракт сина з ПСЖ та скільки він їй платить

Капітан збірної Франції Кіліан Мбаппе, який за даними ЗМІ, нині веде переговори з мадридським Реалом, мав шанси приєднатися до вершкових ще у 2022 році. Але тоді він вирішив підписати новий контракт із ПСЖ.

Мама футболіста та його агентка Файза Ламарі заявила, що не шкодує про це рішення і погодилася б навіть на безпрецедентну суму, щоб забезпечити угоду.

Про це вона сказала у програмі Envoyé Spécial, гостем якої став сам Мбаппе. Випуск має вийти наступного тижня на каналі France 2, але французька газета Le Parisien вже поділилася кількома деталями, про що йтиметься.

Зараз дивляться

Мати переможця ЧС-2018 стверджували в шоу, що вони були безкомпромісними в переговорах з ПСЖ у 2022 році.

— Немає ні провини, ні сорому. Якби ми могли взяти €10 млрд, ми б це зробили, тому що так працює система, – заявила Ламарі щодо контракту, підписаного Мбаппе з ПСЖ у 2022 році.

Також Ламарі розповіла, як керує фінансами сина та фондом Inspired by KM. Вона зізналася, що дійшла згоди з Кіліаном, що 30% його прибутку автоматично переходять до фонду.

— Я сказала йому, що розподіл буде 50/50, але ми зійшлися на 30%. Я сказала Кіліану, що не буду працювати менше ніж за 30%. Краще вже піти на пенсію і займатися тим же, що й інші – їздити відпочивати на Мальдіви, а не працювати, – наводить слова Ламарі Le Parisien.

Нагадаємо, у травні 2022 року ПСЖ та Мбаппе підписали нову угоду на два сезони з опцією продовження ще на рік, якої футболіст не скористався минулого літа.

Річна зарплата форварда становить €72 млн, а контракт включає різні бонуси за лояльність, які залежать від його подальшого перебування в Парижі. Окрім мадридського Реала, у підписанні Мбаппе також зацікавлений англійський Ліверпуль.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Джерело: Le Parisien

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-12 20:39:44