Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анатолій Анатоліч розповів, як українські артисти відмовляються від заробітку нечесними грошима

Ведучий Анатолій Анатоліч вирішив згадати про заходи до війни та розповів, як українські артисти почали відмовлятися від заробітку “нечесними грошима”.

Анатолій Анатоліч розповів, як змінилися українські артисти

Так, в Instagram шоумен вирішив поміркувати над тим, як раніше проводилися заходи, і як зараз артисти все більше думають про чесність заробітків. Сам Анатоліч зізнався, що доступу до державних грошей він ніколи не мав, але до 2014 року вів івенти та корпоративи у багатьох, хто керував країною.

– Новий аеропорт Донецька був мені майже рідним. Артисти любили працювати там – це були завжди великі гроші. Одного разу я вів день народження у дуже відомого на той час політика, з прізвищем, яке зараз не можна називати. І найсмішніше, що артисти, запрошені на свято, так і не виступали – караоке з шансоном почалося раніше запланованого, – зазначив шоумен.

Ведучий зауважив, що тоді для всіх це було нормою, але зараз артисти навчилися відмовлятися від потенційно нечесних грошей за виступ на заході.

Зараз дивляться

– Важкою ціною, але у ведучих і артистів з’явилося розуміння того, що твоя причетність до якогось святкування, і можливо до нечесних грошей – це вже зовсім не ок. І так має бути в усіх сферах. Заробив чесно – витрачай, – підсумував шоумен.

Нагадаємо, що раніше Анатолій Анатоліч різко висловився про м’яку українізацію. Він наголосив, що така ідея не працює, і пояснив чому на трендах у соцмережах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-10 18:04:43