Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Юсов назвав причину зустрічі диктаторів Кім Чен Ина та Путіна

Зустріч двох диктаторів Володимира Путіна та Кім Чен Ина свідчить про те, що російська армія має значні проблеми з озброєнням.

Про це в ефірі телеканалу FreeДом заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

За його словами, наразі відомо, що у Росії є реальні проблеми з сучасним, високоточним і високотехнологічним озброєнням.

Зараз дивляться

– Хоча ми бачимо, що вже не тільки з ним. Якщо російський диктатор змушений просити у Північної Кореї снаряди для артилерії та іншу військову допомогу, то йдеться про великі проблеми і на інших напрямах, – сказав Юсов.

Представник ГУР зазначив, що Росія та Північна Корея можуть домовитися про поставки озброєння, але це кардинально не змінить ситуацію на фронті.

– Так, безумовно, це допоможе окупантам продовжувати оборонні операції. Але, з іншого боку, це може також інтенсифікувати допомогу з боку вільного світу і демократичних країн для України. Тому катастрофи з цього робити не варто, – сказав він.

Також Юсов звернув увагу на те, що Росія досі залежна від поставок Шахедів з Ірану, оскільки налагодити власне виробництво безпілотників окупантам не вдається.

Попередньо відомо, що в рамках однієї партії РФ отримує 100-120 іранських дронів.

Нагадаємо, 13 вересня диктатори Кім Чен Ин та Володимир Путін зустрілися на космодромі Східний в Амурській області Росії.

Вони мали домовитись про передання північнокорейської зброї РФ, зокрема артилерійських боєприпасів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-13 17:16:30