Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Модні сумки літа 2023 – які моделі в тренді влітку 2023 (ФОТО)

Літо вже радує українців теплими днями – разом зі зміною сезону кардинально змінюється і гардероб, а з ним – і аксесуари. Наприклад, навіть за допомогою сумки можна вміло доповнити свій образ або показати почуття смаку.

Літні сумки можуть бути найрізноманітнішими – від плетених до поясних, в які вміщаються тільки смартфон і крем для захисту від сонця. Модельєр Андре Тан склав список популярних сумочок найспекотнішого сезону року.

Сумка таут

Уваги точно варті плетені сумки таут. Вони завжди викликають асоціацію з морем і безтурботністю. Тренд цього літа – твердий плетений таут, у який вміститься все необхідне для поїздки або прогулянки.

Бананка

Ще один форм-фактор модної сумки літа – це бананка. Проста і дуже зручна річ. Ідеальний варіант для тих, хто любить блукати містом з кавою в одній руці і телефоном в іншій.

Сумка-сідло

Сумка-сідло – це класичний стиль із ковбойською естетикою. Різноманітна колірна гамма і зручність підкуповує багатьох дівчат.

Сумка з квітковим принтом

Сумки з квітковим принтом точно допоможуть додати свіжості у ваш лук. Головне – не переборщити з комбінацією колірної гами і принта на інших речах.

Сумка карго

Сумка карго має порожній і не найпопулярніший фасон, але з кожним роком стиль продовжує завойовувати популярність. Вони практичні, адже є купа кишень, і допоможуть освіжити образ як експеримент.

Раніше Факти ICTV з’ясували, якими будуть наймодніші купальники у 2023 році. Їхнє розмаїття дасть змогу вибрати кожній жінці, ґрунтуючись на своєму смаку та вподобаннях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-20 11:28:09