Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

дивитись відео та огляд товариського матчу

Збірна України розписала нічию з командою Німеччини з рахунком 3:3 у товариському матчі, що відбувся у Бремені на арені Вазерштадіон. Для німців це була ювілейна тисячна гра в історії.

Бундестім досить активно розпочали зустріч і могли відривати рахунок вже на другій хвилині після удару Нікласа Фуллькруга, але м’яч пролетів поруч з правою стійкою. Втім з голом господарі поля не забарилися. Рахунок у матчі відкрив Маріус Вольф на шостій хвилині після рикошету від Фуллькруга.

Пропущений гол не окрилив синьо-жовтих і вони помітно відразу ж засіли на своїй половині поля. А згодом Давід Раум ледь не подвоїв рахунок, але пробив поруч із лівою стійкою.

На 19-й хвилині Україна зрівняла – у сітці воріт Кевіна Траппа опинився м’яч після удару Віктора Циганкова, який зарахували після перегляду VAR.

А ще через чотири хвилини синьо-жовті подвоїли після голу Михайла Мудрика. Втім, гол записали на Антоніо Рюдігера, оскільки кулястий зрекошетив саме від захисника бундестім, коли він намагався заблокувати удар.

Після цього підопічні Фліка почали потужний штурм воріт. За сім хвилин вони завдали три небезпечні удари. Зокрема, після пострілу Давіда Раума у гру довелося вступати Анатолію Трубіну та демонструвати свою майстерність.

У другому таймі синьо-жовті забили після помилки німецького захисту. Голом відзначився Віктор Циганков.

Під кінець зустрічі німці забили ще двічі після ударів Кая Гаверца та Йозуа Кімміха з пенальті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-12 21:04:57